fbpx

High School als USA (Batxillerat i secundària)

Inicio » High School als USA (Batxillerat i secundària)
High School als USA (Batxillerat i secundària)2017-01-16T15:01:37+00:00

Sol – licita
información ara

Estudiar un curs escolar, Batxillerat o Secundària, als Estats Units

Realitzar un any acadèmic o curs escolar als Estats Units és una experiència que proporciona una gran maduresa a l’estudiant que la viu, i atorga una visió cultural globalitzada; obri la seu ment a noves idees i conceptes, aprèn a integrar-se i sortir-se’n en un àmbit de diversitat, al mateix temps que s’apropa al bilingüisme.

La realització d’una immersió lingüística i cultural amb una duració tan llarga com un any acadèmic en edats primerenques són essencials per al domini d’una segona llengua com l’anglès. Realitzant una immersió lingüística en aquestes edats, l’estudiant aconseguirà un aprenentatge significatiu, el qual és l’autèntic aprenentatge, l’aprenentatge per repetició, per imitació i per instint, l’aprenentatge relacional.

L’experiència d’estudiar un any acadèmic, igualment al batxillerat o la secundària, als Estats Units pot arribar a ser una inversió molt rentable en educació.

[rev_slider mejorprecio]

High School
Públic

Preu des de 7.180 €
+ Informació

High School públic

 • Edat: de 15 a 18 anys.
 • Allotjament: família voluntària
 • Visat J-1.
 • Selecció de zona: no
 • Organitzador: Departament d’Estat d’EEUU
[button link=”/estudiar-batxillerat-als-estats-unitshigh-school/high-school-public/?lang=ca” color=”darkgray” size=”small” type=”” shape=”round” target=”_blank” title=”+ Informació” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”no” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]+ Informació[/button]

High School privat

Precio desde 10.250 €
+ Informació

High School privat

 • Edat: sense límit d’edat
 • Allotjament: família voluntària
 • Visat F-1.
 • Selecció de zona: no
[button link=”/estudiar-batxillerat-als-estats-unitshigh-school/centro-privat/?lang=ca” color=”darkgray” size=”small” type=”” shape=”round” target=”_blank” title=”+ Informació” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”no” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]+ Informació[/button]

High School
Privat d'elit

Precio entre 16.800€ - 60.000€
+ Informació

High School Privat D'elit

 • Edat: sense límit d’edat
 • Allotjament: família de pagament/ residència
 • Visat F-1.
 • Selecció de zona: si
[button link=”/estudiar-batxillerat-als-estats-unitshigh-school/centro-privat-delit/?lang=ca” color=”darkgray” size=”small” type=”” shape=”round” target=”_blank” title=”+ Informació” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”no” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]+ Informació[/button]

 

Passos per a la teva inscripció

¿Vols estudiar High School als Estats Units en una escola pública amb una família voluntària? T’expliquem com fer-ho en aquest vídeo amb senzills passos.

Primer coneix el programa, t’enviem tota la informació i t’assessorem amb els dubtes que pugues tindre. Compleixes els requisits?. El millor, la entrevista personalitzada per Skype. A punt per reservar?. No et quedes sense la teva plaça.

0%
Satisfechos con nuestra gestión e información.

 

Coneix els estudiants.

Testimonis i experiències dels nostres estudiants als Estats Units.

Coneix els testimonis d’alguns dels estudiants al nostre High Schooll
Coneix els estudiants.
[rev_slider catalogo-high-school]

Catalogo especial para los estudiantes

Este catálogo está especialmente diseñado para el estudiante, para que pueda tener toda la información que le interesa de este programa de una forma amena y muy visual.

[progress percentage=”99″ unit=”%” filledcolor=”#065176″ unfilledcolor=”#b8b8b8″ striped=”yes” animated_stripes=”yes” textcolor=”#ffffff” class=”” id=””]Repetirían la experiencia[/progress] [progress percentage=”80″ unit=”%” filledcolor=”#065176″ unfilledcolor=”#b8b8b8″ striped=”yes” animated_stripes=”yes” textcolor=”#ffffff” class=”” id=””]Más cerca del bilingüismo[/progress] [button link=”https://united-studies.com/wp-content/uploads/2014/09/Catalogo-high-school.pdf” color=”lightgray” size=”small” type=”” shape=”round” target=”_blank” title=”Descargar el PDF” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Click para descargar el PDF[/button]         [button link=”http://issuu.com/unitedstudiesl./docs/curso_escolar_en_eeuu_-_united_stud” color=”lightgray” size=”small” type=”” shape=”round” target=”_blank” title=”Ver catalogo” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Ver catalogo online[/button]

 

Anar al formulari
Et convidem a reservar un entrevista totalment gratuïta mitjançant Skype.
Anar al formulari

Carta d’una mare americana d’acollida

“Ens aporta moltíssima felicitat cada vegada que rebem un mail o una carta on se’ns expliquen cada vegada més i més coses sobre la teva filla. Donat que també sóc mare, entenc com són d’important les nostres filles per a nosaltres i com ens preocupem contínuament per elles, no importa la edat que tinguen. Per tant, crec que és important per a tu que conegues la nostra família i el lloc que la teva filla anomenarà casa els pròxims 10 mesos…

 

[button link=”/estudiar-bachillerato-en-estados-unidos-high-school-en-usa/carta-de-una-madre-americana-de-acogida/” color=”lightgray” size=”small” type=”flat” shape=”round” target=”_blank” title=”Leer la carta” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Llegir la carta[/button]

carta-madre-peq

 

FAQ’s Estudiar un curs escolar als Estats Units

J-1 i F-1 són els tipus de visats amb les quals el seu fill o la seva filla pot vindre a estudiar un curs escolar als Estats Units. Si ve amb el visat J-1 només pot vindre una vegada, i la diferència principal és que les famílies són voluntàries, i el preu d’aquest programa és més assequible i el més sol·licitat. També cap la possibilitat d’estudiar en un high school públic amb visat F-1 i allotjament en família de pagament o en residència. Aquests dos últims tenen un cost prou més elevat dependent del prestigi del high school públic.
Com més jove es realitza la immersió en el idioma anglès, major capacitat d’absorció de l’idioma tindrà, i aquest aprenentatge que obtindrà serà l’aprenentatge significatiu, aquell que s’obté per repetició, imitació i per instint, igual que com s’aprèn la llengua materna. Les edats més recomanades són els 15 i els 16 anys.
És una decisió personal i dependrà molt de la família, l’estudiant i el pressupost que tinga. L’Allotjament a la residència del high school, més conegut com internat, és l’opció d’allotjament més cara però la més valorada als Estats Units, ja que permet una immersió completa en el ambient d’estudi i prepara a l’estudiant per a la Universitat mostrant-li l’ambient i la forma de vida que més tard trobarà als campus universitari.
Com més prompte realitze la inscripció abans li farem la prova d’anglès als seu fill o la seva filla, i per tant abans tindrà la seguretat d’haver estat acceptat al programa. De la mateixa manera, també coneixerà amb antelació la informació de la família amb la qual viurà el seu fill o la seva i podrà sol·licitar els seu visat amb temps suficient.
Dependent del centre d’estudis, les classes poden començar a l’interval que hi ha entre el començament del mes d’Agost i el del mes de Setembre. Normalment les classes començaran la segona o la tercera setmana d’Agost.
United Studies és la única assessoria i consultora espanyola especialitzada tan sols en estudis als Estats Units, per tant, la nostra professionalitat, el nostre coneixement i la nostra experiència és incomparable. Ens avala la nostra trajectòria, fins la qual havem arribat rere assessorar centenars d’estudiants que han vingut a estudiar als Estats Units i que han obtingut molts èxits i una gran satisfacció tant per la formació rebuda com per la nostra gestió única.
Tindrem en compte les teves preferències, però no és possible triar el destí en el programa degut a la naturalesa voluntària de les famílies que participen en el programa.
Sí, si tens una família americana als Estats Units i hi ha plaça a l’escola del districte corresponent es podrà sol·licitar la inscripció en el programa, la família serà entrevistada pel nostre sponsor americà i si compleix tots els requisits i les garanties que sol·licita el govern per participar en el programa de batxillerat als EEUU amb el visat J-1, el seu fill o la seva filla podrà fer un any acadèmic als EEUU amb eixa família i en eixa escola. El preu del programa en aquests casos serà el mateix ja que en el programa J-1 les famílies  són voluntàries.
L’Edat mínima que ha de tindre el seu fill o la seva filla el primer dia de classe és 15 anys i l’edat màxima és 18 anys i 6 mesos.
El primer pas per a la inscripció en el programa de high school als USA amb visat J-1 és la entrevista de l’estudiant en anglès.

Superada esta entrevista es realitza el pagament de 400€ per a la inscripció en el programa i es completarà tota la informació del formulari d’inscripció.

Després de rebre l’e-mail d’acceptació definitiva en el programa, es realitzarà un pagament de 2000€.

Exactament abans de l’enviament del document DS per al seu visat J-1 s’informarà per e-mail i es sol·licitarà el pagament total del programa.

L’Enviament del document DS i el pagament total del programa es realitzaran sempre abans de facilitar la informació sobre la família, l’escola i l’estat.

No hi ha cap data o termini concret. Dependrà sempre del moment de la inscripció en el programa i de les sol·licituds del moment. Com més aviat realitzes la inscripció en el programa de batxillerat als USA amb J-1, abans rebràs la informació sobre la teva escola, la teva família i abans podràs iniciar els tràmits per a aconseguir el teu visat i el teu vol. Hi ha molts estudiants que per Desembre ja tenen tota la informació sobre la seva escola i la família perquè van realitzar la inscripció pel Setembre o l’Octubre.
Per obtenir el teu visat J-1 per al programa de batxillerat als EEUU en un High School públic és imprescindible el document DS, el qual només les agències que el govern dels Estats Units va autoritzar per a aquestes ocupacions poden enviar. Una vegada reba aquest document es realitzaran totes les gestions per al teu visat J-1 i per a la teva entrevista a l’ambaixada dels EEUU a Madrid.

La gestió del visat no està inclosa en el preu. United Studies sempre facilitarà el document DS necessari per al visat i assessorarà respecte a tots els dubtes.

Si ho desitja, pot contractar el nostre servei de gestió de visats i ens farem càrrec de tota la gestió del visat en el seu nom. Informació i pressupost: https://united-studies.com/visado-j1-f1/

És el programa per estudiar batxillerat als EEUU més sol•licitat. Per poder participar en el programa de High School amb visat J-1 les escoles han de complir uns requisits de qualitat, ràtio d’estudiants per classe, professors, etc… Les famílies són voluntàries i no poden rebre diners a canvi. Malgrat el que es podria pensar en un principi, açò ofereix la garantia de qualitat necessària al programa, en la qual, la finalitat és l’intercanvi cultural en lloc de l’econòmic.
No passa res si la resta de notes són bones i té un bon nivell d’anglès. Normalment totes les escoles volen estudiants amb una bona mitjana de notes. Les persones amb una bona mitjana de notes tindran preferència a les millors escoles, però cada cas s’estudiarà amb cura, i també del nivell d’anglès.
En arribar a l’escola i en ocasions abans de la eixida, l’estudiant haurà de realitzar un examen (TOEFL junior) i superar-lo.

El primer pas que se realitza per part de United Studies sense cap despesa i compromís és una entrevista en anglès per Skype amb l’estudiant. Una vegada es supera aquesta entrevista en anglès no tindrà cap problema. En cas que durant l’entrevista es veiés un nivell d’anglès no adequat per al programa, els companys de United Studies informaran dels passos a seguir.

Quan es realitza una immersió cultural en una família americana, existeix una etapa inicial d’adaptació a la nova família, i els seus hàbits i costums. Si sorgix algun problema, són els membres de la família els que primer intenten tractar l’assumpte amb delicadesa, recorda que les famílies reben una orientació i saben que poden ocórrer episodis durant els quals el seu fill o la seva filla trobe a faltar la seva família i li coste un poc més adaptar-se, però açò serà temporal i molt prompte estarà gaudint de la seva vida i de la experiència de viure i estudiar un curs acadèmic als EEUU.

Un Coordinador local, que està al càrrec de la coordinació i realització d’un seguiment de la relació entre la família i l’estudiant, és la segona anella de la cadena i s’encarregarà de realitzar una avaluació continuada de l’adaptació del seu fill o de la seva filla i de cóm es sent en general en High School i com van evolucionant les seves relacions socials.

United Studies som el punt d’unió encarregat de la comunicació amb els pares per un costat i amb els Responsables dels Coordinadors locals per l’altre. Assegurant un seguiment i control continuats, i fent aquest procés un poc més fàcil per als pares que tenen dubtes, a la vegada que transmetem una seguretat total garantint benestar del seu fill o de la seva filla.

Sempre s’intenta solucionar tots els problemes de convivència entre la família, l’estudiant, el coordinador local i United Studies, però si hi ha un problema d’importància que no es pot resoldre, per descomptat es sol·licitarà el canvi de família.
Organizador: Departamento

Un dels principals avantatges que es poden enumerar són els grups súper reduïts d’alumnes en les classes, en les que pot haver fins 5 alumnes per classe. Per tant, l’atenció i el tracte és més personal i més proper.

El curriculum de les escoles privades és bastant extens, concretament en relació a les matèries oferint una gran varietat per a triar. Moltes vegades els high school privats trien especialitzar-se i competir en certes disciplines. Un exemple seria un dels nostres high school més prestigiosos, la nostra high school eqüestre a Connecticut, on l’equitació és matèria obligatòria, a més a més se’n fa ús actiu de les tecnologies i l’ús de l’ipad és obligatori a les classes. 

Les estadístiques revelen que el percentatge d’estudiants de batxillerat als EEUU que decideixen matricular-se en la Universitat és aproximadament el mateix en escoles privades i públiques. Por tant la motivació i l’esforç personal són ambdues característiques que formaran el pilar de l’èxit acadèmic del seu fill o la seva filla.

Desde el Blog

Cuando te planteas estudiar un año de bachiller o secundaria en Estados Unidos surgen muchas dudas acerca del sistema educativo y su equivalencia, también sobre la convalidación u homologación de los estudios en España o en tu país de origen, etc.

En ocasiones los padres necesitáis un apoyo para asumir que los hijos se van estudiar en el extranjero y todos los cambios que ello supone.

[button link=”/blog/” color=”lightgray” size=”small” type=”flat” shape=”round” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Visita el blog[/button]

Precios del curso académico 2015-2016

Finança els teus estudis

Conocer más
Conocer más