Sol – licita
información ara

A United Studies proporcionem un assessorament molt específic degut a que la nostra especialització es troba totalment enfocada en el sector de l’educació als Estats Units. Tens moltes possibilitats de trobar una escola privada que resulte satisfactòria en funció a les teves necessitats i del pressupost.

Als Estats Units hi ha escoles molt especialitzades en disciplines i/o deports concretes. Allí les escoles privades tenen el seu propi currículum, la qual cosa permet a les escoles desenvolupar aquesta especialització i potenciar les habilitats i forces individuals de cada estudiant. Les instal·lacions d’aquestes escoles privades son impressionants i el material emprat a les classes és sempre d’última generació.

Podem trobar escoles amb un currículum intensiu especialitzat en ciències, arts, International Baccalaureate, escoles amb el mètode d’ensenyança Montessori o el mètode Waldorf, escoles on es practica un esport de forma intensiva amb fins competitius o amb l’objectiu d’obtenir beques universitàries, etc.

¿A qui va dirigit?

L’Escola privada és l’opció ideal si vols escollir l’estat o la zona per a portar a terme els teus estudis, si desitges viure amb una família o en una residència escolar, si prefereixes practicar un esport en concret, o si desitges una formació intensiva en algun esport o disciplina, si busques atenció personalitzada i una formació que potencie les teves habilitats i forces individuals, igualment si la teva intenció és seguir amb els teus estudis en una Universitat als Estats Units.

Requisits:

Està dirigit a joves amb un acceptable nivell acadèmic i d’anglès.

No té requisit d’edat.

A tenir en compte

Obert el termini d’inscripció per al curs acadèmic 2015-2016.

Data límit de presentació de sol·licituds: És molt important que comence la inscripció en el programa el més aviat possible ja que les places per a estudiants internacionals són limitades.

Data aproximada d’arribada: principis d’Agost fins principis de Setembre. Data aproximada de retorn: finals de Maig o meitat de Juny.

L’estudiant viatjarà amb un visat d’estudiant F-1.