Sol – licita
información ara

Si eres un estudiant amb certes particularitats, aquesta podria ser la millor opció per estudiar als Estats Units. Està dirigit a joves amb un acceptable nivell acadèmic i d’anglès. No té requisit d’edat.

¿A qui va dirigit?

A estudiants que busquen una opció de preus intermèdia.

A estudiants que no compleixen el requisit d’edat per participar en el High School Público J-1.

A estudiants que ja han participat en el programa High School Público J-1(aquest programa només es possible realitzar-lo una vegada).

A estudiants que els agradaria tindre major oferta d’esports i/o d’educació musical. (United Studies no garanteix la pràctica d’un esport en concret ni d’un determinat instrument musical. No obstant sempre intentem oferir les escoles que puguen satisfer millor les necessitats de l’estudiant d’acord amb els seu perfil).

A estudiants que prefereixen estudiar en una escola catòlica o cristiana.

A tenir en compte

En aquest programa no és possible triar escola, ni zona, ni família. Tampoc és possible rebutjar ni l’escola, ni la zona, ni la família.

La família en la majoria dels casos es voluntària y no rep cap contraprestació econòmica. Ocasionalment, la família rep una certa quantitat de diners per cobrir part de les despeses que suposa acollir un estudiant (inclòs en el preu del programa).

Obert el termini d’inscripció per al curs acadèmic 2015-2016.

Data límit de presentació de sol·licituds: Es molt important que comence la inscripció en el programa el més aviat possible donat que en la majoria de les escoles privades el termini d’inscripció acaba molt prompte i tenen una quantitat limitada de places per a estudiants internacionals.

Data d’arribada aproximada: principis d’Agost fins principis de Setembre. Data de retorn aproximada: finals de Maig o a meitat de Juny.

L’estudiant viatjarà amb un visat d’estudiant F-1.