Sol – licita
información ara

Aquest programa té unes característiques i requisits específics, així com una normativa especial. El seu objectiu és fer partícip els estudiants de tot el món de la cultura americana.

El programa es realitza íntegrament en centres públics i l’allotjament és amb una família americana que participa voluntàriament en el programa acollint l’estudiant.

La normativa de funcionament d’aquest programa l’estableix el Departament d’Estat dels Estats Units.

 

¿A qui va dirigit?

– A aquells estudiants que busquen sobretot un programa d’estudis a un preu econòmic.

– A aquells estudiants que volen estudiar un curs escolar als EEUU en una escola pública.

Requisits

Està dirigit a joves entre 15 y 18 anys amb un acceptable nivell acadèmic i d’anglès. Es valorarà que l’estudiant destaque en altres disciplines com las arts o l’esport. Per realitzar aquesta immersió en la cultura americana és important demostrar un gran interès i tindre una actitud positiva. Mantindre una alta motivació i un gran esforç en la integració és clau per obtindre els resultats més satisfactoris d’un programa com aquest.

Per a tindre en compte

Obert el termini d’inscripció per al curs acadèmic 2015-2016.

Data límit per a la presentació de sol·licituds: en funció de la disponibilitat de places. Per tant és molt important que comence la inscripció el més aviat possible.

Data d’arribada aproximada: a mitjan Agost o principis de Setembre. Data de retorn aproximada: a la fi de Maig o mitjan Juny.

L’Estudiant viatjarà amb un visat especial d’estudiant d’intercanvi J-1.