¿Qui som?

United Studies és una empresa especialitzada que té el propòsit d’assessorar i proporcionar l’accés a tot tipus d’estudis i formació als Estats Units.

Durant els últims anys, United Studies s’ha consolidat com a líder al sector de l’educació als Estats Units:

  • Codi de qualitat. Oferim un tracte proper i personalitzat, i responem immediatament, característiques que fan excel·lent el nostre servei d’atenció al client.
  • Treballem per tot el territori dels Estats Units amb més de 800 centres educatius, els quals estan avalats per la seua llarga trajectòria i experiència. Dins d’aquest grup es troben els centres més prestigiosos del país.
  • La nostra especialització i el nostre vast coneixement fan que el nostre assessorament siga únic.

¿On estem?

United Studies és una empresa online amb presència a tot el mon.

Les nostres oficines estan ubicades a Granada (Espanya) i a Miami (EEUU). La qual cosa ens permet oferir un servei únic d’atenció a l’estudiant a la seua mateixa franja horària i país.

esmeralda_herrero100

“Tindre presència als EEUU ens permet comunicar-nos amb l’estudiant freqüentment, arribant fins i tot a establir una estreta relació de confiança, amb la qual l’estudiant es sent protegit per nosaltres. Sap que estem ací, al seu horari, per atendre’l quan ens necessite, i això el fa sentir relaxat i a gust.”

Esmeralda Herrero. Directora United Studies en Miami.

Les nostres oficines són un àrea de treball on normalment no s’atén al públic. Açò ens permet estar presents a tot el territori sense que ens faça falta tindre oficines a les principals ciutats, i així oferir els millors preus amb totes les garanties legals.

Garantia de Qualitat

accet100ACCET

Aquesta és un acreditació que agrupa als professionals del sector que compleixen amb els estàndards internacionals i amb el codi professional i ètic que garanteix les bones pràctiques i la conducta. És l’acreditació més important als EEUU. El seu objectiu és garantir als nostres clients la màxima qualitat i la total confiança amb el servei.

icefpeqICEF

Es tracta d’una organització que engloba els educadors i els agents més importants de tot el mon que compleixen amb els postulats i procediments internacionals d’educació. A United Studies tenim la certificació d’ICEF Trained Agent Counsellors (ITAC) n º 2144.

dep-educationpequeDepartment of Education. Estados Unidos de América.

United Studies estem registrats com a empresa amb una activitat que pertany a l’àmbit de l’educació al Departament d’Educació de l’Estat de Nova York.

csiet100CSIET

A United Studies col·laborem amb CSIET, una organització que es compromet a vetllar pel compliment de la qualitat dels programes d’estudis de secundària i batxillerat, així com pels processos de selecció i monitorització de les famílies que acullen als estudiants internacionals.

614Junta Arbitral de Consumo Nacional

United Studies pertanyem a la Junta Arbitral de Consum Nacional amb el següent número distintiu oficial concedit 614.

Dóna’ns la teua opinió i els teus suggeriments per ajudar-nos a ser millors.

Conoce la obra social de United Studies.

Dades legals

United Studies SL & LLC

  • Registre Mercantil de Granada, núm. 2, volum 1416, foli 111, fulla GR-39299. B-18942995
  • New York State Divisions of Corporations. EIN#80-0822493
  • 1881 79th Street Suite #906, North Bay Village, Miami.

El nom comercial i el logotip de United Studies amb marques registrades.